Puheenjohtajan terveiset 15.05.2016

Saarenmaalla sataa pitkästä aikaa. Kaikkialla vihertää ja linnut punovat pesiänsä. Eilen lensi kymmeniä hanhiparvia Küdemalahden yli kohti pohjoista.

Seuran yleiskokous pidettiin vappuaattona ravintola Castellon kabinetissa, jossa oli paikalla 19 jäsentä. Pöytäkirja liitteineen lähetetään suoraan jäsenille ja päivitetään intranetiin.

Päätimme mm. Viron kielen viikonlopun tiiviskurssin järjestämisestä kahdelle eri tasolle, eli alkajille ja edistyneemmille. Sovimme myös, että otamme ilman liittymismaksua takaisin vanhat jäsenemme, jotka haluavat liittyä seuraan tämän vuoden aikana.

Suomi-Seuran muuttojen jälkeen jäljelle jäänyt irtaimisto on ollut varastossa Kangruseljalla ullakolla nyt vuoden päivät. ja sovimme, että hallitus ilmoittaa milloin jäsenet voivat tulla hakemaan haluamiansa kirjoja tai hyllyjä. Ajankohta on 4.6.2016 klo 12-14. Osoite: Kangruselja küla, Pihtla vald. Kangruselja 1 bussipysäkin kohdalla oleva keltainen talo. Jokainen ottakoot mukaansa pahvilaatikon tai jonkin muun välineen millä kantaa tavaraa omaan kuljetusvälineeseensä.

Haapsalun kesäpäivät 19.06.2016  HUOMIO !!!!!!!!!               
ILMOITTAUTUMINEN JA MAKSU HUOMENNA 16.05.2016 suoraan Haapsalun seuralle kukin erikseen!

Sovimme kokouksessa, että tilaamme bussikuljetuksen Haapsalun kesäpäiville, jolloin kenenkään ei tarvitse miettiä miten sinne pääsee. Mukaan tulijoiden tulisi ilmoittautua etukäteen Haapsalun seuralle ja maksaa illalliskortti. Bussikuljetus ja majoitus voidan maksaa paikalla. Ilmoittautuminen bussikyytiin tulee tehdä etukäteen Kaijalle viimeistään 5.6., jotta tiedämme kuinka suuren bussin varaamme.

Jäsenille on tänään lähetetty Haapsalun lähettämä kutsu, joka oli minulla mennyt roskapostiin ja sen lähetys viivästyi myös omasta huolimattomuudestani johtuen. Olkaa kilttejä ja ilmoittautukaa silti suurella joukolla ja pikaisesti tähän upeaan tapahtumaan! Kutsu on myös kotisivujen intranetissä.

Tapaamisiin Haapsalun juhlissa                                                                
Saarenmaan Suomi Seura                                                                                     
Sinikka Pilviste                                                                                           
puheenjohtaja.