Terve

Tänä amuna heräsin outoon tunteeseen jota ei ole koko kesänä aiemmin tuntunut. Piti nimittäin vetää peittoa korville, koska oli niin vilu : D
Ilmoissa ei ole ollut vikaa ja kesä on mennyt vilkkaasti, koska turisteja on ollut liikkeellä ennätyksellisen paljon.

Arin viestistä tuli mieleeni kirjoittaa kutsu jota jotkut ovat jo odotelleetkin.. nimittäin olemme järjestäneet Muinaistulia Ranna-Villassa jo vuodesta 2009 alkaen ja jatkamme perinnettä tänäkin vuonna.

Pitäähän meidän tehdä kenraali harjoituskin sitä seuraavaa viikonloppua 1.9.2018 varten jolloin on Pärnussa Viron Suomi Seurojen kesä tapahtuma, jossa on jälleen tiedossa kaikenlaisia leikkimielisiä kisoja.
Vakio kisalaji on tikanheitto ja siihen voisimme oikein porukalla panostaa, jotta saisimme jälleen tuoda pokaalit kotiin.

Ranna-Villassa odotamme teitä viettämään mukavaa iltaa 25.8. alkaen klo 16.00, jolloin alamme lämmittää halukkaille saunaa ja laitamme tikkataulun paikoilleen.

Meille ei ole tulossa bändiä eikä me järjestetä karaokea. Voimme soitella jotain retroa levyltä taustaksi. Tarkoitushan on kuitenkin seurustella toisten suomalaisten kanssa ja istua nauttien kauniista maisemasta ja ilmojen salliessa poltella kokkoa, joka jäi juhannukeena polttamatta, kun kävimme Kairon kanssa kunnantalolla pokkaamassa Kauniskoti kunniakirjan, jonka saimme ollessamme kunnan kaunein maatalousyritys.

Meillä on Ranna-Villassa kesäisin toimiva kahvila, josta saa Muinaistulillakin tilata ruokaa klo 18.30 saakka ja tuona iltana on baari auki niin kauan kuin on tarvis.
Tyhjennämme olut tynnyreitä ja muuta viinavarastoa talven alta ja kaikki alkoholijuomat on 2=3 eli maksa kaksi juo kolme.

Yöksi mahdollisesti jääville on mökkejä ja huoneita etukäteen varattavissa. Varauksia otan vastaan
puh. +372 56 876 390

2hh kahvilan yläkerrassa 50€,
3 lle 60€
2hh mökki 60€
3hh mökki 70€
4hh mökki 80€
5hh mökki 90€
Hinnat sisältävät aamiaisen. Eikä tarvitse tuoda omia petivehkeitä.

Pidot ei tästä parane ja toivomme, että tulette jatkamaan tätä mukavaa perinnettämme kanssamme ja kerta se on ensimmmäinenkin niille jotka aiemmin ei ole päässeet tulemaan.

Kokot sytytetään kaikissa itämeren maissa samaan aikaan klo 20.30.

Tapaamisiin ja terveisin maalta Saarenmaalta.

Sinikka